Activitats en el nostre local

AQUESTES SÓN ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE ORGANITZA L’ASSOCIACIÓ


Les nostres manualitats

Les nostres manualitats
Aquestes són les nostres manualitats que realitzem en el nostre taller de manualitats per a la seva posterior captació de fons per a poder continuar amb les nostres activitats

pesebre inclusiu fet per els socis de Esplugues Sense Barreres

JA TENIM EN MARXA EL NOSTRE TALLER DE PINTURA

Una de les activitats que més contents estem és el de la pintura. Tots els dijous i divendres ens reunim en el local de l’associació Tots els membres estan convidats. Ens reunim per a pintar amb la nostra PROFESSORA EMMA i per a tirar una bona estona. alguns pinten divinament i altres estem aprenent, però no importa, l´important és estar una bona estona

alguns dels nostres socis i amics amb la seva activitat de pintura i passant-ho estupendament


TAMBÉ ESTEM JA AMB EL NOSTRE GRUP DE GIM-ADAP

És un dels tallers dels quals estem més orgullosos, el nostre grup de ioga. TOTS ELS DIMECRES D’11.00 A 12.00, el nostre professor-col·laborador Jordi Castro, ens imparteix una sessió d’estiraments-ioga específics per a tots els socis. Per als socis amb mobilitat reduïda i per als nostres cuidadors, imprescindibles per a nosaltres.

Aquí estem a ple rendiment


ZUMBA INCLUSIO

 

Zumba inclusiu
Des de fa un temps (limitat per la pandèmia) estem realitzant una hora setmanal de zumba inclusiva.
Inclusiu perquè participen tots els socis que volen (amb les limitacions que ens imposa la pandèmia) tant els que tenim una discapacitat (uns participa’ns en cadira de rodes, uns altres amb un caminador i altres amb els seus bons peus) com els nostres cuidadors. És un intent de mantenir-nos físicament bé i alhora passar una bona estona. Per a aquest fi comptem amb la col·laboració d’una persona qualificada que és nostra volguda Raquel, la qual ens contagia amb la seva energia i vitalitat.
Les classes les fem en el local de l’associació (cedit per l’ajuntament) tots els dilluns d’11.00 a 12.00

 

 PASSA’T A VEURE’NS, I SEGUR QUE T’HO PASSES BÈ


GRÀCIES A TOTS PER COL·LABORAR

❤♿♿♿❤
III MOSTRA ART INCLUSIVO

La nostra tercera mostra de pintura del dia 16 de setembre, dins del marc de la Festa Major, va ser tot un èxit d’assistència.
Ens van visitar particulars, entitats, partits polítics que van poder observar les grans obres que realitzen els nostres socis en el nostre taller de pintura amb la supervisió de la nostra gran professional i mestra de pintura Emma.
Agraïm a tots el vostre interès i afecte de l’acolliment de l’exposició

II Mostra art inclusiu Ciutat d’Esplugues de Llobregat

Avui dia 3 de desembre del 2021 hem inaugurat la nostra segona mostra art inclusiu en el nostre local d’Esplugues *Sense *Barreres.
Exposició d’algunes de les pintures que hem realitzat en el nostre taller de dibuix i pintura durant aquest any en el nostre local o dels nostres socis i amics.
Aquí deixem una pinzellada de la nostra exposició


1ª  Mostra   Ciutat    D´Esplugues   de   Llob.

1ª mostra arte inclusivo de esplugues

També hem organitzat la primera exposició d’art inclusiu d’Esplugues. Quadres dels nostres socis i d’altres persones ens han inspirat a organitzar una exposició, en el nostre local de l’Associació. Així podem exposar de manera conjunta els nostres dibuixos.

va ser tot un èxit  leer más 


 !!! VISCA EL CARNESTOLTES !!!!

Preparem en l’associació la nostra comparsa per al carnestoltes

I aquí durant la rúa

Aquí us posem un enllaç perquè pugueu veure l’entrada triomfal de la nostra comparsa en la pista de «Auto de xocs»    vídeo auto de coches


Maquinas propias de Fitness


Estamos trabajando para poder disfrutar, en nuestro local,  tanto de las instalaciones (espalderas,,,,,) como de las maquinas que disponemos, preparando con supervisión de algún profesional,   unas horas de puertas abiertas para que todos los socios puedan venir a  disfrutarlas